Самият Христо Бардуков обаче определя като гнусни клевети твърденията,

...
  Самият Христо Бардуков обаче определя като гнусни клевети твърденията,
Коментари Харесай

Борч за 200 бона ли стои зад побоя над кандидат-кмета Христо Бардуков?

 

Самият Христо Бардуков обаче дефинира като гнусни клюки изказванията, че е обичай поради задължения. Според думите му побоят над него е поръчан от политическите му съперници, а задачата е да бъде изплашен както той, по този начин и актуалният кмет на Созопол Тихомир Янакиев.

 

Тежък удар по репутацията на Христо Бардуков беше нанесен и от някогашния му тъст и сегашен кмет на село Зидарово Стойчо Петков. Бившият герой и бронзов медалист от международното състезание във Ванкувър 1981 година, който от 2007 година насам е закрепостен кмет на созополското село, популяризира прочувствено видеообръщение в обществената мрежа „ Facebook “ часове след нападението над Бардуков, в което загатна, че тогавашният му шурей самичък е инсценирал побоя над себе си, с цел да се изкара жертва и да очерни съперниците си. Важен подробност в историята е, че от 2015 година насам Стойчо Петков е смразен с Христо Бардуков, откакто зетят му се разведе с неговата щерка, от която има две деца. През последните седмици Петков и Бардуков са на нож поради обстоятелството, че някогашният сътрудник на „ Господари на ефира “ се кандидатира за кмет на село Зидарово и е напът да изкопчи властта от тъста си.

 

„ Христо обича панаирите, на предходните избори разправяше, че ще си провежда нахлуване над себе си, с цел да събере повече гласове, преди, когато беше в екипа на Панайот Рейзи, отново му минаваха хрумвания да поръча побой над себе си. Той е негоден човек – пие по една бутилка уиски всеки ден играе комар, задлъжнял е на кого ли не, един лев не е дал за прехрана на двете си деца. Утре огромната ще е абитуриентка, няма проблем, аз ще й провеждам изпращането и бала, но бива ли по този начин? Една керемида не е сложил през живота си, отдал се е единствено на пиянство и купони... Кмет желае да става! Млад човек, а е замязял на дядо от това пусто пиянство, по-стар от мен наподобява към този момент... Кълна се в живота си, дори и през разум не ми е минавало да му посегна на Христо или пък да му пратя мутри. Кой знае в какво отново се е забъркал... Дано да е добре и бързо да се възвърне “, обруга някогашния си шурей Христо Бардуков актуалният кмет на село Зидарово Стойчо Петков.

 

Неговата версия за побоя е, че от екипа на кандидат-кмета на Созопол Тихомир Янакиев може да са пратили биячи на Бардуков за да обезпечат изборната му победа в село Зидарово.

 

„ В тази история няма положителни и неприятни герои, всички в Созопол се борят 6орят, без неразрешени средства за власт – поради това и се стигна до побоя над Христо Бардуков. За благополучие, полицията в Бургас този път си свърши бързо работата и съумя да арестува биячите на кандидат-кмета преди провеждането на локалния избор “, разясняват гласоподавателите в Созопол, които не крият възмущението си от калната борба за власт, разиграваща се през последните седмици.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР